Gå direkt till textinnehållet

Allmänna villkor

Vänligen läs och godkänn följande allmänna villkor innan du använder vårt kontaktformulär. Genom att skicka in din förfrågan eller meddelande via formulär på denna webbplats godkänner du att du har läst och accepterar följande villkor:

  1. Rättvis användning: Kontaktformuläret är avsett för rättvis och lämplig användning. Du förbinder dig att inte använda det för olagliga, störande eller skadliga ändamål.
  2. Sanningsenlighet: De uppgifter du tillhandahåller i kontaktformuläret måste vara sanna och korrekta. Falsk information eller missbruk kan leda till rättsliga åtgärder.
  3. Personuppgifter: Genom att använda kontaktformuläret samtycker du till att vi samlar in och behandlar de personuppgifter du tillhandahåller i enlighet med vår integritetspolicy.
  4. Konfidentialitet: Vi kommer att behandla din förfrågan eller ditt meddelande med konfidentialitet och skydda dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Se vår sekretesspolicy för mer detaljer.
  5. Svarstider: Vi strävar efter att besvara förfrågningar och meddelanden så snabbt som möjligt, men vi kan inte garantera omedelbara svar.
  6. Ansvarsbegränsning: Vi ansvarar inte för förlorade eller skadade data som kan uppstå under överföringen av information via kontaktformuläret.
  7. Ändringar i villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.

Genom att klicka på ”Skicka” eller ”Skicka meddelande” bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa allmänna villkor. Om du inte accepterar villkoren, vänligen använd inte formuläret.